I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam... diam tk diam ari nih dah 20 Ramadhan...sekejap jer masa berlalu.
errmmm... hari nih baru sempat nk update yg mggu lepas punya...
sabtu tuh .. nk balik umah mak mentua.. tktau nak bawak aper..so..kite pun buat ler Puding Caremel yg tk bertelor tuh.. tapi kali nih kite modipai sket jer..

sepatutnya puding tuh ada kuah dia..tapi gula hangus tu kita masukkan dalam adunan puding tuh masa tgh kacau dlm periuk tuh... jadilah puding gula hangus... korang tgk ler resepi yg dulu tuh.. cuma masukkan gula hangus dlm periuk agar2 tuh & kacau sampai mendidih...
so.. colornya akan jadi mcm teh susu.. & rasanya sedappp... hheheh.. sbb nk bawak berjalan kan..klo ada kuah2 nih.. kang tumpah lak dlm kete.. hehehe... nih gambo nyer..

2 comments:

Lisa said...

wah kak arz nampak best jer puding gula hangus tu, sabtu ni nak try ler hehehe, sbb resepi tu tak guna telur pastu takde air gula melimpah ruah huhuh

rzlena said...

buat jgn tk buat.. hidang kat somi tuh.. selamat mencoba yer PUAN ALONG.... heheh