I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam lebaran korang sumer...
tk smpt nk hapdate gambar2 kek sblm raya... ari nih baru ada masa..
nk kata sibuk sesangat idak ler jugak.. heheh..
nie kek tempahan ari jumaat 18/9.. sblm kita sumer balik kg..
order dari tirah utk makan2 ... mmg tk jemu2 mengorder dari kite.. terima kasih bebanyak.. i luv u... sbnrnya nk letak buah stobery.. tapi tk de la plak.. sekali terpandang buah yg itam legam nih.. terus terpikat & beli..betui ler orang kata... itam itu menawan .. tepek ler atas souffle japanese cheese cake nih..
terima kasih yer ati... heheh sedap tak??heheheh....




yang nih order dari atun.. nk bawak balik manjung.. betui kan atun..
kek pandan layer ..... masa buat kek2 nih.. hati n perasaan ku dah sampai kat kampung.... tangan nih mcm laju jer lukis gambar ketupat ... padahal atun tk mintak pun gambar ketupat.. tuh... mintak mahap ler yer atun.. terima kasih gak ...tk jemu2 mengorder..


haaa... hat nih... order dari along plak.. along kata... silap2 tk smpt tnggu raya... dah kene ngap. takper along.. klo kene ngap boleh order lagi... heheheh... terima yer kengkawan ku... jangan serik tau...

0 comments: