I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Nie plak order dari atun... BB cheese tart.
katanya nk bawak gi berbuka poser ngan kengkawan abg nya..
simple tapi meriah.. atun order BB cheese tart ngan akak.....


dan yg nih... bukan bluberry cheese tart... tapi..
coklat cheese tart... kisahnya gini... akak tersebut ler depan mak buyung nih.. satu hari tuh akak tukar inti blurberry ngan coklat... akak masukkan dlm shell tart tu......
ape lg.....mak yong pun... dan-dan itu gak nk ... hhahaha.. hamik kau.. akak buat juge ler....
bagi memenuhi permintaan pelanggan... gini ler rope nyer.. harap atun puas hati yer..

2 comments:

Surid said...

tengok rupanya pun dah terliur.. mesti best punya bb chesse tart ni kan...kak nak cuba buat la, boleh ke beri resepi tu...kalau boleh, email la kat kita yer...tq adirosz@yahoo.com

Suridah said...

tengok rupanya pun dah terliur.. mesti best punya bb chesse tart ni kan...kak nak cuba buat la, boleh ke beri resepi tu...kalau boleh, email la kat kita yer...tq adirosz@yahoo.com