I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam...
nie lah yg ku busy..busy kan sangat tuh... selama beberapa minggu ini.... kira orang kuat atau orang di sebalik tabir retro nite tu ler...
           11-Dec-2009 bertempat di Singgahsana hotel Petaling Jaya.. jam 19.45pm waktu tempatan bermulanya acara gilang gemilang bg thn 2009 , MEM Annual Dinner bertemakan RETRO NITE.
          Tapi sblm kite tgk yang gambar yg best2 tuh.. kite ikuti dulu di sebalik tabir RETRO NITE. Kalau nak diceritakan dari start survey tempat, cari emcee, dancer, beli hadiah, wrap hadiah hinggalah malam gilang gemilang itu … mahu 7 hari 7 mlm tk abis ….... So … kite wrap jer kisah tuh dan start dengan pagi 11/12/09.
          Seawal jam 11.32am .... committee sedang sabar menanti lori yg guna pakai janji melayu.. sepatutnya tiba jam 10.30pg…. tapi jam 11.50am baru tiba… untuk mengangkut segala spisis hadiah lucky draw... tapi sempat lagi posing tuh..walau pun dlm hati gereeemmm..!!


































keje.. keje jugak.. tapi mana boleh klo tk bergambar ngan emcee kite.. Mas kieran HotFm.
















nie ngan best frennzz daku...






































Finally... lucky jugak mlm tuh.. walaupun sendiri balut hadiah dan dah tau aper hadiah nya... ..sendiri dapat.. tk perla..


















Rasanya cukup lah setakat nie...kalau nk ikut kan sumer nk story ......
Walaupun penat hari itu… keje dari 12 tengah hari sampai 12 mlm tapi kami enjoi…

0 comments: