I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Fuhhh... bestnya cuti hari ini.. merehat-rehatkan badan dan minda..di hari Ahad yang nyaman ini....dan daku ada tetamu.. adik en.fizal Azah & family (adik ipar daku ler... ) nk datang umah .. diorang nih klo datang pun setahun sekali jer kot... tapi boleh di maaf kan la.. sbb dok jauh nun di utara ... musim cuti sekolah jer balik. Tk kisah ler.. tapi adik sepupu en. fizal tuh si nina... rasa nya klo nk datang pun ada lah dlm 10 min.. tapi mengalahkan org dok utara tuh juga.. hari nih baru dtg..... aper case???... ok lah.. utk tetamu istimewa daku petang nih .. daku masakkan mee bandung, blueberry cake dan cheese cake. Aksi makan2 tadi tk sempat nk dirakam sbb sibuk sgt. Nie lah ghropenya blueberry cake dengan fresh cream... memandangkan dlm peti sejuk daku sekarang tgh musim anggur dan kiwi.. makanya...atas kek pun kene la buka ladang anggur dan kiwi... Azah kata sayang dan tk sampai hati nk potong kek tuh.... betui keeerr... heheheheh.....



tapiiii.... haaa...hamik kau.. dah potong.. ... nyaris2...


Japanese cheese cake nih..dengan fresh cream juga dan buah kiwi daku tapaukan ...soh bawak balik ... sian plak ibu & ayah mertua ku tk dpt dtg.... sbb hal2 yg tk dpt di elak kan... maklum ler musim2 kenduri-kendara nih... hhehehe...



0 comments: