I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


malas nyer nk update ....citer2 raya pun tk sempat nk masukkan...
best nyer kalau beraya kat kampung nih hari pertama raya tuh mmg meriah...
kat kampung kite pepagi orang balik smayang raya teus pegi umah kite dulu orang perak kata baraan...
mcm lipas kudung ler kite sediakankan makanan. Sib baik adik kita si eda tuh tk kawen lagi..ada lah asst. kite....adik2 kite yg 2 lagi masing2 turn rumah mentua kali nih.. heheheh
nie kat umah mak kite.. ada yg tersandar kekenyangan... makner nyer sedap ler tuh.. ketupat & rendang yg kite masak...kehkkehkehkh....
antara anak2 muda yg masih ada di kampung....

lepas baca doa ...aper lagi ngap ler... antara pakcik2 penghuni kampung
bila tengok diorang nih ... rasa sayu...sbb.. nie jer lah muka2 yang tinggal.. kat kampung..dan ayah kite pun lebih2 kurang mereka juga...
ishh... tk boleh nk citer...nangis kangg....huuuhuhu

ishhh...budak nih pun ..nk posing juga... syahmi & pakcunya....

0 comments: