I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******



Salam... nie pestime buat kek lobak.. nk practise ler...belajo jer..tp tk buat2 pun.. bukan aper.. memandangkan carrot cake nih letak serbuk kayu manis.. tu yg pikir dua tiga kali nk buat tuh..
kite nih klo kek2 berempah nih kureeeeng sket... tp tk per lah.. ku cuba jua.. dan kebetulan plak si marina n family datang beraya (pangkat camner ngan kite pun tk tau ler.. tp dah masuk kategori sedara2 ku lah...)hehehe...
nie ler hasil nyer.. so klo sesape bekenan tuh blh ler calling2 kite.. kek nih dengan cream cheese frosting....sedap klo makan sejuk2.. atau tk yah letak serbuk kayu manis tuh.....

anak marina kata die tk nak kek nih... sbb ada cili...pedashhhhh.....
errrmmm... ada rupe cili ker rope carrot... kite pun kompius.. kehkehkeh...
frosting ngan cream cheese....

3 comments:

tomo3379 said...

Hello.
Good color, it is the cake.
And I look delicious.
I was very inclined to eat.
Thanks.
From Japan.
Tomo

rzlena said...

Hello... Tomo, thanks for the nice comment.

tomo3379 said...

Hello, friends.
I happy.
Why?
You gave me a comment.
Thank you from Japan.
Tomo