I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


adoooiii... liat sungguh nk update ...
keropok leko goreng tepung mcm nih kite makan masa pegi marhaban umah ke rumah kat B.pahat. Cedap... tk penah kite makan ... yg goreng biasa2 tuh ada lah..
Ter detik dlm hati.. balik nih boleh try nih..
ateee.... dah pun jadik.. bagus nya kalau salut tepung mcm nih.. tk berminyak...
klo korang nk try ler.. mudah sesangat.
Bahan:
Keropok leko yg lembut tuh..
1 cwn tepung
air
garam secukup rasa.
cara:
bancuh tepung ngan air.. + garam (lembut mcm kita grg pisang tuh)
pastu panas kan minyak.. celup keropok leko tuh dlm bancuhan tepung & goreng hingga masak.. dah siap..
Alooonggg... lepas nih .. boleh supply kopok leko kat kitorang,... heheheh....

0 comments: