I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Errmm... tk sempat nk terus mempanerkan kek tini....

so masuk ari ni jer lah yer...tini...jgn marahhh.....

order dari Tini@puchong... utk sambut birthday suami terchenta....
kata nya nak buat suprise... tp camner ke.... nk packing kek 9" nih supaya jgn bagi nampak mcm kotak kek... dik oooiiii......heheheh... ada-ada jer lah si tini nih....
apa2 pun pepandai lah kau tini....hehehehe.....








terima kasih bebanyak lah yer tini sbb sudi order ngan akak......

1 comments:

hartini said...

salam kak,

he..he... nak buat surprised tp x surpriselah... nak g ambil kek ajak hubby... hu..hu... maklumlah x tahu jalan nak g shah alam.Tapi memg berbaloi... dari puchong ku sanggup order dari kak erz dri shah alam ni.Kenapa berbaloi... sebbnya keknya sedap...bangat!!! dan cantik sekali.Jadi kawan2 apa lagi... orderlah, pasti menjilt jari....