I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******




"Kalau tak di pecahkan ruyung ... manakan dapat sagu nya....."

Pertama sekali terima kasih yg tk terhingga utk sahabat kita Ati ...
sbb tanpa ragu2, curiga dan was2 terus order kek 2 biji sekali gus...
ini lah order pertama yg akak terima ....( sblm nih ada lah jugak tolong2 mak masa kat kampung dulu.... )
akak pulak yg rasa curiga ... "boleh ker...boleh ker.. boleh ker... " tapi ctrl macho...heheheh
berbekal kan ilmu yg cetek nk buat kek nih... maka bermulalah silat tak tentu pasai kat dapo....
dengan daya creativity yg tak tentu hala.... akak pun mendeco dan ini lah hasil nya...
korang intai2 ler ye... amik gambar ngan phone camera jer..
kelabu asap... klo korang nk tgk live mintak kat kak ati....heheh...

------------------------------------
nie ulasan dari kak ati...akak copy paste...keh keh....
""marvelesss aaaa kak...yg penting akak dpt memenuhi permintaan pelanggan... keh kehmemandangkan minat kite yg sama ...sy memang sgt teruja bila akak ckp bleh buat deco...uwaaa...terus terpk aku nih asek dok ckp jer tp org lain dah boleh buat.. keh keh
cobaaan pertama akak memang berjaya nampaknye...memang menyakinkan... hehhehe
tp masalah besau nyerr...nak bawak jln2 naik kete..uhuk...confirm tension ...kak as tak kasek bawak laju....kena slo2 cam kekure...kalo tak nanti munge roses sume terbalik...mana biasa la dennn nak bawak kete slow motion gitu......
apa2 pun ...time kasih bebanyak kak as kerana merialisasikan impian sy nak kasek cousin sy kek cantek macam munge di taman...""

0 comments: