I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam... korangggg....
ermmm tk yah teka lah... mesti kek lagi..heheheheh....
tapi mggu lepas akak demam... balik keje jer....collapse habis...
ada lah jugak permintaan... tapi akak tangguh kan... klo badan tk sihat.. hasil keje pun tk cantik nanti....akak sendiri yg tk puas hati dengan hasil keje akak....
tp skrg dah OK... mgkin panas kot... dah start operasi balik....



errmmm.... nie order dari yana ... almond bronis... bunga kecik2
yana mintak size double ...pastu potong2 masuk tware....
nak bagi kengkawan kat office.... 1 section 1 tware kata nya... ha.. pepandai ler korang kongsi yer...so, ini lah hasil nya....





terima kasih yana.....

0 comments: