I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Hari nie.. kek span blueberry lagi.. kali nie order dari Norzalela. Nor minta fresh cream.. nk buat makan2 jer katanya...  kalau ngan fresh cream tk boleh ler nk hias beriya sangat kan.. maklum ler.. fresh cream nih manja sangat.. so, ini lah hasilnya... Terima kasih yer Nor.. jgn serik tau... klo sedap blh order lagi.. heheheheh...

3 comments:

nor said...

Arz, best sgt kek ko nih...lembut jerk..yg plg aku suker bluberry ngan fresh creamnya...tak rasa muak...pas amek kat ko pg semlm...lunch aku mkn kek, selang 2 jam aku mkn hehehe...anak2 aku pon suker gak...pg ni plak aku bekfes ngan kek ko gak..hehehe...tembam la jwbnya aku 2 hari nih...dah tinggal suku je...jap lg abes le tu...tak smpai 2 hari dah tinggal kotak jerk...:))

rzlena said...

Alhamdulillah.... sejuk perut aku dgr Nor.. kembang2 idung aku ni ha... hehehe.. alah... ko tuh dah kecik pun nk berdiet lagi.. utk kek aku... ko abaikan ler diet ko tu sehari dua. heheh.. terima kasih yer... luv u .. muah..muah... muah...

Meeza Linn Zeq said...

cantik kek tu sampai sayang nak makan....