I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Hari nih tuan punya kek span Blueberry nie adalah Siti Zunara dari MPSJ kalau tak silap. Mintak kite tulis Congratulation Ira & Izzati tapi tk ler plak kite tanya sempena aper yer... naik pangkat ker??.. ish.. ape2 pun kite amik kesempatan nie nk ucap tahniah gak ler kat Ira & izzati nih.. heheheh.. n kepada CT Zunara.. terima kasih banyak2 sudi mengoder ngan akak lagi.. i love u lah.. muah..muah..muah,....heheheh

2 comments:

siti said...

bukan MPPJ la akak... MPSJ... hehehe... ira & izzati tu anak buah saye... diorg baru lepas PMR & UPSR... & ari sabtu 6hb Feb tu ad kenduri kesyukuran utk Ira.. sbb dapat offer ke MRSM...
ap pn, kek tu memang best... sedap... thanks so much akak...

rzlena said...

ooo... gitu kisahnya... alahai..bestnya dapat mak buah yg baik hati mcm siti nih..
ok..akak dah betui kan ..heheh.. tima kasih yer..