I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam.. ermm letihnya diriku..
ape kata kite segarkan dengan fruit salad resepi dr norzalela nih..
lebih kurang gini lahh.. mahap yer Nor klo salah lak..

bahan2 nya :
buah-buahan ikut selera lah.. di potong dadu (apple hijau, apple fuji, anggur hitam, kiwi, stobery)
(tapi buah-2an kite nih ikut ape stock yg ada dlm peti ais...heheh)
2 sudu mayonis
1 sudu brown sugar
sejemput kismis
1 sudu cuka apple
sumer bahan masukkan dlm mangkuk & gaul rata. sedapppp... makan sejuk2.

2 comments:

nor said...

arz...bijak..bijak..cpt tul ko pick up bab2 mkn ni kan...so ok tak rasa dia...lawas tak..hehehe..

pas nie kena la watkan utk aku...baru mujarab ilmu tu..hahaha

rzlena said...

heheh... ko nih ..dari dolu smpi sekarang mcm tk kenal aku klo bab2 makan nih.. laju jer pickup nye.
benda2 yg lazat nih rugi klo tk cuba. aku kene wat selalu la ..klo mcm niih... heheheh..