I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


haaa.. lepas buat almond brownies buat plak marble cheese brownies order dari atirah..
katanya nk bawa gi umah pakcik die .. ada kenduri..alahai... best nyer anak sedara nih..
ati nk kosong jer...tk mo deco.. senang nk bawak le tuh... heheh..
ati kata... silap2 die yg ngappp...ish..ish.. aper susah.. order jer lagi.. kehkehkeh....




nie feedback dari atirah ... ati akak ..copy paste jer lah yer...
"eh makcek sy puji akak nyer brownies...sedap katanye
peh tu dieorang cket punye suke ngan marble design kat atas dia... cantekk..
memang berbaloi sy bawak kek tu.. dah makcek2 lain pun cbuk.. kalo aku wat kenduri ko bawak yg sama gak ek.. jgn pilih2 kaseh..
die siap suh ode lagi tok dia.. suh bwk sana bole2 sy gie umah dia.. sabo je la kan.. hahah
nanti bebila nampaknye sy kene ode lagi le"

2 comments:

Jasmeen said...

WAHHH...lagi maju nih!!...congrate!!....
roses pun dah perfect...!!!lawo!!

rzlena said...

Alhamdulillah kak.. rezeki anak
semoga..sama2 la kita maju yer...amin..