I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Nie order dari atun utk bawak balik umah mak mentuanya kat Manjung...
ada kenduri cukur jambul & berendoii.. kata nya..
nk brownies 200pcs hari ini.. tapi dia dah balik dulu.. ke ipoh semalam..
ada ke patut..!!... so, dia soh adik ipar die amik petang nanti... heheheh..
korang layan ler.. adooii...gambar blurr aaa...
sama cam pemandangan ku yg bluurr.. sbb ngantuk...




nie ulasan dari atun .. copy paste tarus yer atun...
alaaahaaaiii...terima kasih lah yer atun...
"brownies akak tuh comei sgt2... sumer org puji.. packaging pun cantik..
kesimpulanyer, mmg pueh hati sgt2 ler kak...
berbaloi akak penat2 buat brownies saya smpi 200pcs tuh.. ahaks..."

2 comments:

Anonymous said...

wah...wahhh...taman rama-rama nampak nyer....taman buaya takder ker.. heheheh -(zura_omey)

Jasmeen said...

wahhh...makin maju biz...good luck!!!..chaiyuk2!!