I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Nie plak kek butter oren order dari ita... untuk anak2 nya.. si daniel N insyirah
die nk letak gambar ben10 tapi dah abis ler plak..
yg ada stock power rangers... so akak tampal ler.. power rangers
harap budak2 tu suka yer ita...
terima kasih... dan sudi2 lah order lagi...






si syahmi nampak kek tu nk potong.. menjerit den... JANGANNNN...
fuhhh... sib baikkk... nak kek jugak.. jadi daku buat kan kek butter belang2..
makan 2-3 potong dah tk nak.. ngada2.. yer..
nie plak tapau ler kat mak pengasuh nyer...

0 comments: