I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


hehehhe.... kek butter oren order dari ija...
ija kata ..."Saya nak order kek oren sebiji mamcam yang syikin order mula-mula
dulu. Saya nak butter cream dgn full roses.Deconya kalau boleh nak bunga
ros gak tapi kat tgh2 kek..kasi rimbun sikit ek.Kaler..yang classic2
sikit - (tak kisahlah)
Kalau tak dapat wat mcm syiqin pun takperlah, tapi deco cam kek kahwin mawi
tu kira ok gak. kuangkuang 5x."

amboooiiiiii..... kehkehkeh...
kalah kak sam punya permintaan nih....
korang lawan kek yer... tk per laaa... nnt kite design kalah kan kek mawi
lak...kehkehkeh
"nak berlawan tu idaklah, tapi takat berbulu tu adelah. Asik dok tumpang melantak yg org punyer jer...seganlah jugak..heheh....tapi cream awk buat memang sedap. lemak berkrim disukai ramai..biaqlah ilang diet 3 minggu pun takper..asal leh menikmatinya dengan penuh kekusyukan. "
haa.. tu dia... copy paste masuk abihh....
daku pun balik pikir2 camner laa nk mengklasik kan ros setaman nih...
tup2 jadi cenggini.... hehehehe... harap awak suke yer ija...
ape pun time kasih sudi order... klo sedap ode la lagii...



1 comments:

ija said...

ni memang kaler favourite sy pun..oren ngan cekelat. Makasih ina, sayang pulak eden nak makan. Rase cam nak terus frame jer.