I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


sabtu petang... pula...
dengan cream cheese yang ada dlm esbox tuh... ku hasilkan Souffle Cheese Cake utk along...1/2kg.
tapi mana boleh tahan tgk cheese cake along... rasa nk bedal jer along punya cheese cake tuh...
tapi sabarr..sabarrr... aper susahhh...buat jer lagi...
cheese cake along ku tampal dengan flower drop dari butter cream dan kat tengah2 nyer bungaan dari gumpaste yg ku hasil.
nampak sweet jer....boleeehhh laaa...




yg daku punya cheese kek lak ... isssshhh...issshhh...rasa mcm tk boleh tunggu sejuk..
tapi dah resepi kata kene masuk peti ais... tggu betul2 sejuk baru boleh keluarkan..
maka terpaksa laaa.. tapi kejap2 intai kek ...kejap2 intai... terasa perangai mcm syahmi lak hari tuh.. heheheh....
dahhh sejuuukkk daaaaahhh... errmm bila makan... allaaahhaaaiii... sedap nyer...
mahap laa yer...terpaksa jujur dengan aper yg daku rasa.... bukan nk puji sendiri buat...tapi dah nama pun cheese ... mmg ler sedap..
korang layan ler gambar cheese cake nih....

2 comments:

along comel said...

erm cheese cake tu mmg marbeles.. terkejut gak dpt sms "long kek dh siap, nak dtg amik ke akak antar?" huishhh semangat betul kakak ku ini hehehee
along pun reply "esok pagi along g amik kak"..
dpt jer kek tu masing2 tak sabar nak rasa, nak plak maksu yg tgh peknan tu.. baunya mmg mengasyikkan huhuhuuuu tp syg 1000 kali syg, along comel tak mkn cheese cake huhuh.. anyway macih byk2 kak arz atas cheese cake tu erk..

rzlena said...

alahaii... along..time kasih bnyk2 yer.. rugi betui tk makan cheese nie.. hilang nikmat makan...