I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Ermm... cheese cake coklat. Dah lama mengidam nk buat. Kali nie ku gagahi juga membuat. Bila dah ada pulak... ermm... bukak tutup..bukak tutup peti ais non stop... tk sempat simpan 2-3 hari.. dah selamat. tapi sempat jugak ler kengkawan kat opis nie rasa...
saya hias sikit2 jer.. sbb tak sabar nk makan...
 yang nie langsung tk sempat nk hias.... terus ngap... best jer masuk ke tekak. .. tu kata orang yg suka makan cheese la... mcm saya nie...hehehehe
 perisa coklat... len kali nk buat perisa strawbery atau blueberry lak... ahaks..

0 comments: