I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Yummie.... cheezyy.... mmg enak bila menikmati hidangan yg mengandungi cheese... lagi2 bila di nikmati sejuk mcm nie... adooii.... tak tahan. Blueberry cheese nie saya buat mlm hari.. terintai2 peti sejuk utk memastikan die sejuk & solid.
 Pagi esoknya....sape yg sabar lagi tunggu.. nie la sarapan pagi saya... errmmm...yummie...  klo mcm
hari2.. alahaii...tk tau nk kata dah... sendri mau ingat ler...

nie pun rasa mcm nk tambah 1 slice lagi.. tapi... ish.. cukup2.. tapau plak bawak gi opis.. kasi kengkawan kat opis... wakakakak...sama2 la ngan teman.. wakakkaak
 makan sejuk... peerrrghhh!!... tah yah story mory panjang2... terima je la hakikatnya yg cheese cake nie mmg sedap...

0 comments: