I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Coklat hari nie order dari Ija@sec7. Dah lama ija usha-usha blog kite nih.. tapi hari nie baru kite sempat buatkan. Sorry ye Ija. Ape pun terima kasih sudi order ngan akak n sabar menanti. Semoga puas hati ngan hasil keje akak.

Yang nie plak hadiah dari arz, ita, ati n atun untuk kawan kami yang nk meninggalkan kami n berhijrah tempat keje. Kepada nurulbahar Good Luck!... ingat kami yer bila makan coklat tu.

3 comments:

Anonymous said...

Hehehe, akhirnya dapat juga makan cokelat kak Arz. Anak2 ija suka sangat, mama dia pun suka juga. Cokelat rasa sedap..:D

Anonymous said...

Terima kasih kak sebab sudi hantar kat Ija walaupun jem di seksyen 7. nanti kita jumap lagi, tapi kali ni kita minum2 dan shopping kat jakel yek..:D

rzlena said...

Alhamdulillah... bangga rasanya bila dapat pujian.. tapi tu lah seadanya hasil keje akak.. klo sedap blh la order lagi.. haah..nnt kite dok minum2 n sembang2 yer...