I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam..
huhuhuhhu.. nie lah dia kebizian yg melanda daku minggu ini.. lega rasanya bila dapat memenuhi permintaan kasteme... lebih2 lagi bila ada yg puji.. cantik, sedap dan sebagainya lagi ler rasa seronok walaupun penat kan.. Alhamdulillah... aper lagi.. korang layan ler gambo erkk....

1.  100pcs coklat oreo order dari Kak Sabariah. Katanya nk bawak balik kg kat Kuala Selangor n belanja sedara mara makan coklat oreo yg comey nih.. heheheh.. terima kasih yer Kak Saba. Klo balik kg lagi jgn lupa order lagi yer.

2.    20 set coklat in gold casing nih order dari Noor Aini. Ani kata nk letak dalam bakut hantaran pertunangan adik iparnya. Terima kasih yer.. ani.. sudi order ngan kite.

3.    2 set coklat box bentuk love nih order dari kak Roslina. Kite tk tanya la plak kak ina nih nk celebrate utk ape.. atau nk hadiahkan utk sape.. masa amik order kak ina tuh fikiran nih tgh dok fikir date mana lagi yg kosong nk mencelah order lain.. hehehe.. ape pun terima kasih kak ina..

4. Maimunah menumpang kasih order 10pcs.. boleh lah kite selitkan. Jadi hari ni kite bawak sumer tempahan2 tuh n distribute kat tuan masing2.. fuhh.. lega.. so, sesapa yg teringin nk order.. boleh la call kite 019-6056500. klo tk pun email jer..  rz_lena@yahoo.com.

0 comments: