I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Assalamualaikum w.b.t,
Arz's homemade dah tambah 1 lagi produk yer kengkawan sekalian... iaitu homemade coklat.
yer lah.. dah pegi belajo buat coklat kene lah buat & jual lak kan... kang beku lak pelajaran tu klo tk di amalkan.. hehehe... korang yg nk tempah tuh.. boleh ler call atau Ym.
nk buat goor gift ker.. nk makan sendiri ker.. nk bg hadiah utk orang tersayang ker... tk kisah ler..
yg pasti harga berpatutan kan..
setakat nih kite cuma ada beberapa bentuk jer.. maklum ler.. kedai baru bukak..

1.bentuk bunga rose

















2.bentuk 4 segi

















3.bentuk ape nih.. lonjong2 nih..

















dan filling pun ada beberapa jer baru... antaranya
1. strawbery
2. pandan
3. blueberry
4. cuppucino ... jer....

2 comments:

Meeza Linn Zeq said...

filling pun buat sendiri ke?

rzlena said...

yup... buat sendiri...