I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam.... korang.. ,
ari nih buat tayangan coklat lagi... hari nih kite buat pack Promosi dan jual pada kengkawan kat tmpt keje. Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan dan tk cukup pun. Kite kene tabah lagi pack promosi nih. Dan kepada kawan2 yg masih belum dapat lagi tu.. tungguuuu..yer.. Promosi sah sehingga 31/01/10.




7 comments:

juk said...

salam..

comelnya kek. nak makan pun terasa sayang...

rzlena said...

Wsalam ...terima kasih sudi singgah..
coklat yer en.juki.. mmg pun..saya yg buat nih lagi ler.. hari2 tgk cantik... nk makan sendiri pun tk sampai hati.. heheh

Meeza Linn Zeq said...

yummy

mukasurat17 said...

kiut miut. nyum2!!!

tomo3379 said...

It is a beautiful color.
It looks delicious.
Tomo

DaHLia said...

klo mcm ni bper harga??

rzlena said...

harga promosi dengan pack promosi hanya RM3.50 sahaja ... sah sehingga 31/01/10. klau nk details boleh ym atau email yer.. tq