I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


errrmm...beberapa hari nih tk sempat nk update..
ada beberapa tempahan bluberry cheese tart yg tk sempat amik gambar
antara nya tempahan bluberry cheese tart dari fadzila, suzila, JClai & mardiana.
mintak mahap yer korang... mmg rushing giler....
nie plak order dari ita, atun & nurul tuk sambut besday sahabat kami.
walau pun dah lepas... dan agak lewat nak celebrate... bukan aper..
masa tk mengizinkan.. so..hari nih akak buat kan kek pandan layer..
harap korang puas hati yer.. n terima kasih

untuk ati & along..... happy birthday semoga panjang umur murah rezeki & bahagia selalu...

0 comments: