I made this widget at MyFlashFetish.com.

Arz's Delicious Homemade

Assalamualaikum w.b.t,

- Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Arz’s Delicious Homemade. Arz’s Delicious Homemade menerima tempahan untuk sebarang majlis (Pertunangan, Perkahwinan, Hari jadi, Kenduri kesyukuran dan sebagainya).

- Nikmati kelazatan produk Arz’s Delicious Homemade dgn dekorasi yg cantik & menarik pada harga yg berbaloi.. :)

- Untuk pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya: Arz / Lena : 019-6056500

- Email : rz_lena@yahoo.com, WhatsApp : 019-6056500

- Tempat: Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang.

- Tempahan hendaklah dibuat seawal 2-3 minggu bergantung kpd kuantiti tempahan tersebut. Lagi awal lagi bagus.

- 50% deposit hendaklah dibayar atau bank in ke akaun Maybank saya bg tempahan RM100 & ke atas. Email bukti bayaran ke : rz_lena@yahoo.com

- Pickup point : Pangsapuri Seri Proton, Kg Jawa Klang dan Shah Alam.


**
****Terima Kasih******


Salam sumer..
mcm dah berbulan2 tak masuk rumah.. baru cuti 2 hari.. blm cuti 2 bulan lg kan.. sibuk bagai..
sampai kan cheese tart order dari kak sam n zue pun tk smpt amik gambo.. mahap yer kenkawan.

hari nih baru sempat nk accept tag dari http://bongsulung.blogspot.com/ .... layan jer lah.. hahahaha.

1. Adakah anda rasa anda HOT..?
ishhh.. hari2 HOT.. klo dok bukak tutup...bukak tutup oven tuh.. usah kan HOT.. rasa mcm dah garing dah..  ;p


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?

3. Cerita pasal gambar ini?
Ha.. hijau kan.. tenang tk.. lepas pc kene serang ngan virus .. letak gambar rumput nih dulu.. bagi virus tu makan rumput tu smpi kenyang .. jgn makan file2 dlm tuh.. logik tak ??...ngeh222.. tapi mesti ada gambar syahmi.. tu ler pengarang jantung, hati, limpa pedal usus daku.


4. Kali terakhir makan pizza?
18/3 hari tuh .. syahmi ngamuk nk pizza .. peberet die sup n garlic bread. ate.. mama tkkan pandang jer kot...

5. Lagu terakhir anda dengar?
baru jap tadi.. callering tone... lagu dlm citer na o mei tuh... tk tau ler plak tajuk nya... best gak lagu tuh..

6.Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?
keje laa.. klo tk kat opis sini.. opis lagi satu yg ada oven tuh... wakakakaa...
7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
- Yong (adik2 daku yg panggil.. korang tak leh.. )
- ina (family, kengkawan pun ada gak)
- Arz (kengkawan kat opis)

8. tag lagi 5 orang siapa ye nak tag nie...
isshh.. panjang ler plak nk melayan tag along nih..
saper yg daku nk bg tag nih.. klo tk kurang dr 5 boleh tk.
no 8-13 nih parking/KIV dulu la yer... nnt kite cari saper yg kite nk tag


9. Siapakah orang no.1 pada anda?

- KIV-

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
-KIV-


11. No.3 ada hubungan dengan sape?.
-KIV-

12. Bagaimana pulak dengan no.2..
-KIV-

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4
-KIV-

14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda
1. Ummi to be...
2. nk wat biz coklat kat kuantan
3. suka ngan kanak2
4. tk suka cheese
5. tk sombong

0 comments: